Salpauslento - SL Flight Training

Yhtiö

Certificate

SL Flight Training (Salpauslento Oy) on yksityinen vuonna 1970 perustettu lentoyhtiö, jonka päätoimiala on lentokoulutus. Koulutamme ammattilentäjiä liikenne- ja yleisilmailun palvelukseen. Kouluttajamme ovat ilmailun ammattilaisia. Opetuksessa otamme huomioon nykyisen toiminnan suurissa lentoyhtiöissä (lentomenetelmät, miehistöyhteistyö, tarkistuslistat, ym.), jotta oppilaamme saisivat mahdollisimman tukevan perustan tulevalle uralleen ilmailun parissa.

Tarjoamme monipuolista ja yksilöllistä lentokoulutusta aina liikennelentäjätasolle asti. SL Flight Trainingistä valmistuneita oppilaita työskentelee kaikkien kotimaisten lentoyhtiöiden lisäksi useiden ulkomaisten lentoyhtiöiden palveluksessa. Opetus- ja toimitilamme sijaitsevat Helsinki-Malmin, Tampere-Pirkkalan ja Kuopion lentoasemilla. Koulutuksen pääkeskus on Helsinki-Malmin lentoasema.

Toiminta

Toimintamme valvoo ilmailuviranomaisen (Trafi) ja koulutusohjelmamme ovat EASA-määräysten mukaiset. Koulutamme lentäjiä aina liikennelentäjätasolle asti hyväksytyn koulutusorganisaation toimilupamme FI.ATO.2001 mukaisesti.

Henkilökunta

SL Flight Training työllistää sekä kokopäivätoimisina että freelancereina yli 60 ilmailualan asiantuntijaa.