Salpauslento - SL Flight Training
Cessna 152
Cessna 172
Piper Turbo Arrow IV
Beechcraft King Air C90

Lentokalusto

Käytämme lentokoulutuksessa Cessna 152 ja 172 sekä Piper PA-28RT Turbo Arrow -koneita. Monimoottorikelpuutusta varten järjestämillämme tyyppikursseilla käytössämme on Beechcraft King Air C90 -tyyppisiä lentokoneita. Suurin osa yhtiön lentokoneista pidetään vakituisesti Helsinki-Malmin lentoasemalla, tarpeen mukaan niitä voidaan siirtää myös muualle Suomeen.

Cessna 152

Cessna 152 on maailman eniten käytetty peruskoulukone. Käytäntö on osoittanut koneen parhaaksi koulutuskäytössä. Suurin osa yksityislentäjän lentolupakirjaan tähtäävästä koulutuksesta lennetään juuri Cessna 152 -koneella, joita lentokoululta löytyy yhteensä kahdeksan kappaletta. Cessna 152 on keveydestään johtuen helposti hallittava ja nopeasti ohjausliikkeisiin reagoiva kone.

Cessna 172

Cessna 172 on nelipaikkainen, hieman suurempi lentokone kuin pikkuveljensä Cessna 152. Monipuolisten käyttömahdollisuuksiensa ansiosta sitä voidaan käyttää lähes kaikissa koulutuksen vaiheissa. Cessna 172 tarjoaa edullisen ja tehokkaan tavan matkustaa suuremman hyötykuormansa ansiosta.

Piper Turbo Arrow IV

Piper PA-28RT-201T Turbo Arrow IV on lentokoulun tehokkain ja monipuolisin yksimoottorikone. Suurempana koneena, sekä vakiokierrospotkurilla että sisäänvedettävillä laskutelineillä varustettuna se vaatii lentäjältä huomattavasti enemmän lentokokemusta. Koneella lennetään pääasiassa ansiolentäjän koulutusvaiheissa.

Beechcraft King Air C90

Helsinki-Vantaalle sijoitetut Beechcraft King Air C90 –koneet ovat käytössä olevista koneistamme nopeimpia ja suurimpia. Koneella voidaan kahden miehistön jäsenen lisäksi kuljettaa enintään 8 matkustajaa 1500 km päähän. King Airin pääasiallinen käyttötarkoitus on monimoottorilentokoulutus ammattilentäjille.