Salpauslento - SL Flight Training

Yhtiö

SL Flight Training (Salpauslento Oy) on yksityinen vuonna 1970 perustettu lentoyhtiö, jonka päätoimiala on lentokoulutus. Koulutamme ammattilentäjiä liikenne- ja yleisilmailun palvelukseen. Kouluttajamme ovat ilmailun ammattilaisia. Opetuksessa otamme huomioon nykyisen toiminnan suurissa lentoyhtiöissä (lentomenetelmät, miehistöyhteistyö, tarkistuslistat, ym.), jotta oppilaamme saisivat mahdollisimman tukevan perustan tulevalle uralleen ilmailun parissa.

Certificate

Tarjoamme monipuolista ja yksilöllistä lentokoulutusta aina liikennelentäjätasolle asti. SL Flight Trainingistä valmistuneita oppilaita työskentelee mm. Finnairin, Blue1:n, Flybe Finlandin, Airfix Aviationin, Scanwingsin sekä ulkomaisten lentoyhtiöiden palveluksessa. Näiden lisäksi myös useat yhtiöt kuten Copterline, Rajavartiolaitos ja SHT kouluttavat lentäjiään yhtiössämme.

Opetus- ja toimitilamme sijaitsevat Helsinki-Malmin, Tampere-Pirkkalan ja Kuopion lentoasemilla. Koulutuksen pääkeskus on Helsinki-Malmin lentoasemalla.

Toiminta

Toimintamme on Ilmailuhallinnon valvomaa ja koulutusohjelmamme ovat yhteiseurooppalaisten JAR-FCL-määräysten (Joint Aviation Requirements - Flight Crew Licensing) mukaiset. Salpauslento on ensimmäinen suomalainen JAR FCL-määräysten mukainen lentokoulutusorganisaatio (FTO). Koulutuslupamme mukaisesti koulutamme lentäjiä liikennelentäjätasolle asti.

Henkilökunta

SL Flight Training työllistää sekä kokopäivätoimisina että freelancereina yli 60 ilmailualan asiantuntijaa.